Instagram Feed
  • T.G.I.F! 🥳 Weekend itu selalu exciting yahhh, di tambah lagi Local Beauty Fest yang bikin makin exciting!Have you checked us out at Local Beauty Fest? We have up-to 50% off products and bundles! Promo ini hanya berlaku sampai tanggal 27 Februari 2021, so don’t miss out 🥰 Visit us at @shopee_id: Beauphoria 🛒#beauphoria #beauphoriababe
  • Stiker ini bisa kamu dapatkan dalam package spesial Je M’aime 💐Berisi: * Beauphoria Mini Blowphoria * Hair Oil @lazartigue_id Huile Des Reves * Je M’aime Bag worth 250k * Free pouch from Beauphoria * Free @lazartigue_id Fortify Shampoo 10mlAvailable exclusively in @bliblidotcom Dan ada potongan voucher 100rb, code Beauval 💕#beauphoria #beauphoriababe
  • Self care means taking care of yourself physically and mentally, while self love means showing kindness to yourself. 💗Seperti kalau merasa jenuh dan lelah, mungkin hal utama yang di butuhkan tubuh kita adalah istirahat, waktunya memanjakan tubuh.Salah satu bagian tubuh yang perlu attention kamu adalah rambut. Nah, biasanya untuk hair care, kamu ngapain nih?Udah cobain hair oil Huile Des Reves nya @lazartigue_id ini belum? Jangan lupa juga yaa kalau abis keramas di keringin rambutnyaa..udah tau dongg sama si kecil cabe rawit Mini Blowphoria ini?💕Je M’aime ini masih ada potongan voucher spesial sebesar 100,000 di blibli! Code nya: Beauval ❤️#beauphoria #beauphoriababe
  • Self-love is not selfish. You cannot truly love another until you know how to love yourself. Be proud of who you are and not ashamed of how someone else sees you. You’re unique and precious 💕Je M’aime: a good investment! Our mini blowphoria can be used for yearss and Huile des reves hair oil can last up to six months💕 Available exclusively in BliBli. 0% installment ✅#beauphoria #beauphoriababe
  • A great combo to enhance your Me-Time at home ✨💕 Use Beauphoria Mini Blowphoria to dry your hair and use Lazartigue Huile Des Reves right away to nourish your hair 💁🏻‍♀️Because you deserve the best! Ada potongan spesial yaah dengan voucher BEAUVAL & freebiesss (limited!!! Exclusive di Blibli. Swipe up through our instastory!)#beauphoria #beauphoriababe
  • Je M’aime is now exclusively available at BliBli!! Swipe left for the details, Beauphorians ✨A gift from you to you, to take care of yourself at home. Because you are special 💕#beauphoria #beauphoriababe
  • On this year’s Valentine’s, we want to encourage all of you to focus on yourself. Because you have to love yourself before you love somebody else 💕Je M’aime, tomorrow, 20:00 wib ✨#beauphoria #beauphoriababe
  • To us, self love is... (Swipe to find out! 😊💕) And do share your self-love tips with us and fellow Beauphorians in the comment section💕💕Work on being in love with the person in the mirror who has been through so much but is still standing 🏆💕✨#beauphoria #beauphoriababe
  • In this month of love, we’ve been preparing a gift. A gift from you to you..💕 Coming this February 8th, 2021 ✨#beauphoria #beauphoriababe
  • Gooood newsss✨Dearest Beauphorians, this is for you who domiciled in Malaysia🇲🇾 , you can now shop our tools with a biiiig smile because no more overpriced shipping fee!Happy shoppinggg 🇲🇾🛒
  • Describe Beauphoria’s tools in one word: Thoughtful✨ Seperti button yang bisa bikin tool kita auto curling ke kanan atau pun ke kiri. Fitur ini bisa hemat waktu kamu banyak banget lohhh saat kamu styling rambut. Siapaa yang udah ngerasain? 💁🏻‍♀️#beauphoria #beauphoriababe
  • TGIF Beauphorians!!✨✨ Weekend ini plan-nya ngapain? Always remember to spend some time just for yourself yah! You deserve it karena sudah kerja keras selama weekdays 💪🏻💪🏻💪🏻#beauphoria #beauphoriababe
  • Hi Beauphorians ✨ A friendly reminder that Chinese New Year is coming in 15 days!!! Mungkin yang mau purchase tool Beauphoria baru, ada special 5% off for your first purchase 😊 Use the code: myfirstbeauphoria! Happy shopping 💕#beauphoria #beauphoriababe
  • Siapa disini yang masih bingung/ragu sama produk Beauphoria yang satu ini: Hot Hair Balloon? Boleh banget coba share pertanyaan kamu di comment section yaaah, we are happy to help 💕#beauphoria #beauphoriababe
  • Si magic tool yang bisa detangle messy hair without hassle karena pad nya yang lembut serta bulu sisir yang renggang. Plus rambut bisa jadi makin lembut juga 💃🏻Yang di foto ini spesial lohh karena bisa di warna-warnain gitu motif di sisir nya! You don’t want to miss it ✨#beauphoriababe #beauphoria
  • @anazsiantar is reaaadyyy to rock her way into 2021 and you should too, beautiful!✨And thank you everyone for your constant supports, our triple barrel curler is officially sold out at the moment.Mana yangg kebagian, atau yang mau tapi belum kebagian, atau mungkin yang mau kita restockk? Coba comment emoji 🙆🏻‍♀️ di comment box!😊😊😊
  • Hii Beauphorian, gimana nih hunting belanja hari ini udah check-out apa ajaaa? Mau info kalauu promo spesial dari Beauphoria yaitu 12% off (exclude Triple Barrel Curler) masih ada yaa di @bliblidotcom sampai besok, tanggal 13 Des aja ✨ Ada tambahan spesial 10% off (for all items) voucher Blibli (voucher code: Beauphoria-12) yang limited bangetttt dan menipis bangettt, ayokk belanjaaa 🎁